Skolfakta

• Expedition

Skolsekreterare: Sabit Mulaj och Erik Immala

• Viktig information

Läs om: Corona och den senaste informationen om vad som gäller. Under 2021 utförs renovering av Skolrestaurangen.

• Söka skola

Tidsperioden då du kan söka skola via e-tjänsten, är 15 januari–15 februari.

• Karta

Hitta till Enbacksskolan.

• Tack för dina synpunkter

Tack för dina synpunkter. Det har blivit ett ärende hos oss och ska användas för att utveckla verksamheten.

Vi återkommer med svar om åtgärder inom kort.

Vänligen, rektor

• Start

Enbacksskolan är en F-9-skola i Tensta. Vi har vackra Järvafältet och dess natur som nära granne, och Stockholms innerstad är bara en kort tunnelbane- eller pendeltågsresa bort.

• Studiebesök av lärare

Den 23 November 2016 hade Enbacksskolan besök av en grupp lärare från Grekland, Turkiet, Slovakien, Storbritannien, Canada och Holland som var här för att lära sig mer om utbildningen i Sverige.

• Studiebesök från Iran

Den 6 April 2016 hade Enbacksskolan besök av en grupp rektorer från Iran som var här för att lära sig mer om utbildningen i Sverige.

• Besök från Sydkorea

Den 9 oktober hade Enbacksskolan besök av en grupp rektorer från Sydkorea som var här för att lära sig mer om utbildningen i Sverige.

• Studiebesök av lärare

• Studiebesök i Spanien

Personalen och skolledning från Enbacksskolan har varit på studiebesök i Spanien den 1 november 2016

• Lilla aktuellt skola

Lilla aktuellt hade gjort ett inslag om programmering. Några av våra elever från åk 5 fick vara med på en inspelning i SVT play.

• Klagomålshantering

Kvalitetsgaranti - Enbacksskolan

Enbacksskolan är en F-9 skola med ca 410 elever och 70 medarbetare.

Vi befinner oss i vackra lokaler i Tensta.

Enbacksskolan
    Uppingegränd 27-33
    163 61 Spånga

I kolumnen till höger hittar du kontaktuppgifter för skolans verk

• Årskurs 7-9

Arbetslag årskurs 7-9 består av pedagoger och lärare som undervisar i dessa årskurser.

• bild på barn på lågstadiet

Arbetslag årskurs 1-3 består av lärare som undervisar i dessa årskurser.

• Bild på barn på mellanstadiet

Arbetslag årskurs 4-6 består av pedagoger och lärare som undervisar i dessa årskurser.

• Om skolan

Enbacksskolan är en F-9-skola vackert belägen i Tensta. Den nuvarande skolbyggnaden invigdes 29 oktober 1993 av dåvarande skolminister Beatrice Ask.