Antal: 16

• Viktig information

Läs om: Corona och den senaste informationen om vad som gäller. Under 2021 utförs renovering av Skolrestaurangen.

• Skolpsykolog

Målet med skolpsykologens arbete är att bidra till att skapa en positiv lärandemiljö för eleven.

• Försäkring

Försäkring för skolbarn finns på försäkringsbolaget S:t Erik försäkring.

• Elevhälsa

Skolans elevhälsoteam består av rektor, specialpedagoger, skolsköterska, skolpsykolog och skolkurator.

• Lilla aktuellt skola

Lilla aktuellt hade gjort ett inslag om programmering. Några av våra elever från åk 5 fick vara med på en inspelning i SVT play.

• Klagomålshantering

Kvalitetsgaranti - Enbacksskolan

Enbacksskolan är en F-9 skola med ca 410 elever och 70 medarbetare.

Vi befinner oss i vackra lokaler i Tensta.

• Studie- och yrkesvägledare

Studie- och yrkesvägledare, SYV, arbetar med information och vägledning inför elevernas framtida val av yrke och studier. Studie-och yrkesvägledningen är både generell och specifik.

• Verksamheter

Detta textstycke är en ingress. För att formatera till ingress, markera och välj blockstil: "Ingress". Ingressen formateras då enligt förutbestämt manér.