Kunskap, engagemang, gemenskap

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Enbacksskolan är en F-9-skola vackert belägen i Tensta. På promenadavstånd finns Tensta Centrum med restauranger, affärer och en fantastisk torghandel, Spånga kyrka, Spånga idrottsplats samt Spånga by med djurliv och möjlighet till lärandeaktiviteter. Från skolan promenerar man till Tensta tunnelbanestation och till Spånga pendeltågsstation på åtta respektive 15 minuter.

Vi är glada att ha kollegor som arbetat på skolan i många år och vars gamla elever nu är vuxna, samtidigt som vi alltid välkomnar nya kollegor som tillför ny energi och nya idéer. Kanske du blir en av dem?

Vi ser mångfald som berikande och välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder.

Vår vision är att Enbacksskolan är en lysande stjärna på Stockholms skolhimmel!

Vi har höga förväntningar på våra elever och fokus ligger ständigt på deras kunskapsutveckling. Vårt arbete präglas av ledorden tydlighet, engagemang och flexibilitet, och vi strävar alltid efter att samarbeta för elevernas bästa.

Stor vikt läggs vid kollegialt lärande med vars hjälp vi samskapar ny kunskap och nya idéer till skolans utveckling. Ett välfungerande arbetslagsarbete är viktigt för oss.

Är du intresserad av att jobba hos oss skicka ditt cv till raija.ikonen@edu.stockholm.se. Varmt välkommen!