Skolfakta

Lunchstängt: 11:30-12:30

tfn: 08- 508 09 300

• Ansökningsblankett

Tidsperioden då du kan söka skola via e-tjänsten, är 15 januari–15 februari. Om du har flyttat till Stockholm efter skolvalsperiodens slut eller om du vill byta skola kan du fylla i nedanstående blankett och lämna i receptionen.

• Studiebesök av lärare

Den 23 November 2016 hade Enbacksskolan besök av en grupp lärare från Grekland, Turkiet, Slovakien, Storbritannien, Canada och Holland som var här för att lära sig mer om utbildningen i Sverige.

• Studiebesök från Iran

Den 6 April 2016 hade Enbacksskolan besök av en grupp rektorer från Iran som var här för att lära sig mer om utbildningen i Sverige.

• Besök från Sydkorea

Den 9 oktober hade Enbacksskolan besök av en grupp rektorer från Sydkorea som var här för att lära sig mer om utbildningen i Sverige.

• Studiebesök av lärare

• Studiebesök i Spanien

Personalen och skolledning från Enbacksskolan har varit på studiebesök i Spanien den 1 november 2016

• Lilla aktuellt skola

Lilla aktuellt hade gjort ett inslag om programmering. Några av våra elever från åk 5 fick vara med på en inspelning i SVT play.

• Årets lärare

Kenneth Bergman har utsetts till årets lärare i grundskolan.

• Adam Tensta

Gissa vilken kändis som har varit elev på Enbacksskolan?

Det är ju såklart den kända rapparen Adam Tensta. På Enbacksskolan tar vi tillvara på alla elevers olika erfarenheter och hjälper dem att utvecklas till det de vill bli.

• Klagomålshantering

Kvalitetsgaranti - Enbacksskolan

Enbacksskolan är en F-9 skola med ca 410 elever och 70 medarbetare.

Vi befinner oss i vackra lokaler i Tensta.

• Frånvaroanmälan

Nu kan du anmäla ditt barns frånvaro enkelt och smidigt med mobilen.
    Ladda ner appen Anmäl frånvaro Stockholm och registrera dig.

Anmälan görs före klockan 8:00

• Skolans restaurang

Maten är mycket viktig – mätta barn är gladare och orkar mer. Skolan har eget kök som serverar god och näringsriktig mat.

Vi serverar både nöt- och fläskkött och det finns alltid ett vegetariskt alternativ.

Enbacksskolan
    Uppingegränd 27-33
    163 61 Spånga

I kolumnen till höger hittar du kontaktuppgifter för skolans verk

• Enbacksskolans trivselregler

Kom i tid till lektionerna

Ta med dig ditt skolmaterial

Sätt mobilen på ljudlöst under  lektionstid

Använd inte uteskor inomhus

Visa hänsyn mot allt och alla

• Viktig information

På Enbacksskolan råder på grund av kraftiga allergier hos elever totalt förbud mot samtliga nötter (gäller även kokos, pipas och frön).

Skolledningen och skolhälsovården.

• Årskurs 7-9

Arbetslag årskurs 7-9 består av pedagoger och lärare som undervisar i dessa årskurser.

• bild på barn på lågstadiet

Arbetslag årskurs 1-3 består av lärare som undervisar i dessa årskurser.

• Bild på barn på mellanstadiet

Arbetslag årskurs 4-6 består av pedagoger och lärare som undervisar i dessa årskurser.

• Om skolan

Enbacksskolan är en F-9 skola vackert belägen i Tensta. Den nuvarande skolbyggnaden invigdes 29.10 1993 av dåvarande skolminister Beatrice Ask.