Antal: 17

• Skolkurator

Skolkurator bidrar med psykosocialt arbete och har som uppdrag att arbeta främjande och förebyggande mot psykisk ohälsa, mobbing, kränkande behandling, diskriminering och trakasserier samt medverkar till att alla elever uppnår kunskapsmålen och ut

• Lilla aktuellt skola

Lilla aktuellt hade gjort ett inslag om programmering. Några av våra elever från åk 5 fick vara med på en inspelning i SVT play.

• Klagomålshantering

Kvalitetsgaranti - Enbacksskolan

Enbacksskolan är en F-9 skola med ca 410 elever och 70 medarbetare.

Vi befinner oss i vackra lokaler i Tensta.

• Frånvaroanmälan (Frånvaroappen)

Nu kan du anmäla ditt barns frånvaro enkelt och smidigt med mobilen.
    Ladda ner appen Anmäl frånvaro Stockholm och registrera dig.

Anmälan görs före klockan 8:00

• Skolans restaurang

Maten är mycket viktig – mätta barn är gladare och orkar mer. Skolan har eget kök som serverar god och näringsriktig mat.

• Skolsköterska

Skolhälsovården arbetar främjande och förebyggande och följer barnens hälsoutveckling genom individuella hälsokontroller, vaccinationer och hälsosamtal och gör enskilda uppföljningar och insatser utifrån behov.

• Terminer och lov

Läsåret 2017 / 2018

Höstterminen 2017

170816                  Skolstart för elever

171030 - 171103   Höstlov

171222                   Julavslutning

Vårterminen 2018

• Elevhälsa

Skolans elevhälsoteam består av rektor, specialpedoger, skolsköterska, skolpsykolog och skolkurator.

• Skolpsykolog

Målet med skolpsykologens arbete är att bidra till att skapa en positiv lärandemiljö för eleven.

• Excel

En relevant beskrivning av dokumentet. Detta hjälper till att sökoptimera webbplatsen.

Excel (23 kB, xls)
  • Powerpoint

Powerpoint (100 kB, ppt)
  • Wordfil

Wordfil (22 kB, doc)
  • Verksamheter

Detta textstycke är en ingress. För att formatera till ingress, markera och välj blockstil: "Ingress". Ingressen formateras då enligt förutbestämt manér.